Más información sobre Rosa Zaragoza en:
www.rosazaragoza.org

7 d’oct. 2011

Pròxim taller CANTAR I BALLAR, NÈIXER I RENÈIXER



     22 i 23 d'Octubre a Prullans, La Cerdanya  


Us proposo un taller per trobar el plaer d'usar la nostra veu i el nostre cos, cantant i ballant per donar a llum i donar-se a llum, per dormir i despertar. 


El curs està obert a tothom, i recomenat especialment per a mares, pares, doules, preparadores al part, mestres de preescolar, monitores de masatge infantil, llevadores... 


Cada vegada que iniciem una activitat en la que utilitzem les nostres facultats visuals, corporals, imaginatives o intuitives, estem activant l'anomenat "hemisferi dret" del cervell, acostant-nos més a la part instintiva o primària que tots tenim, i que predomina en el moment de donar a llum. 

Meditar, cantar, ballar, donar i rebre un massatge... ens permeten fàcilment perdre la noció del temps i entrar en un estat de relaxació profunda i de consciència alterada. Es posen en marxa una sèrie d'hormones com les endorfines que produeixen un estat de plaer i felicitat. Aquests moments són sempre molt beneficiosos, especialment durant l'embaràs quan el nadó està captant tot el que viu la seva mare. 

En aquest taller, treballarem a partir del contacte amb el nostre nen interior, amb l'energia femenina i fent servir el cant i la dansa per posar-nos en contacte amb el nostre ser més profund i amb la nostra essència. 




Tots junts, experimentarem:  

* La improvisació de dansa i veu per moure l'energia i la creativitat 

* Dansa del ventre bàsica, caricies cap a dins, brssolant el nadó 

* El desbloqueix del 5é chackra, el centre d'energia laringi 

* Mantres i algunes cançons per ajudar en el part, cançons per jugar amb els nadons, i de bressol. 

* La cançó del nen, segons un ritual africà 

* La relaxació i el massatge 
No es tracta de saber cantar bé o saber ballar, -en l'hemisferi dret no hi ha judicis, es valora d'espontani- sinó de cultivar la teva acceptació i la confiança en la teva pròpia intuició, estimant-te tal com ets. Més que concentrar-nos en el resultat, posem l'atenció en ada moment del procés, tenint en compte els sentiments que sorgeixen i simplement observant-los. 


El treball en grup és important i sempre es creen llaços d'afecte. És una celebració de la ALEGRIA! 

*** Començarem el taller el dissabte 22 d'octubre a les 10h. S'acaba el diumenge després de dinar. Cal portar una faldilla per ballar i roba cómoda. 

*** Lloc: Hotel Muntanya, situat a la petita població de Prullans, als Pirineus. Com arribar-hi: en acostar-vos a la comarca de la Cerdanya, circuleu per la N-260 fins al km 199,5 on trobareu la cruïlla de Prullans. Seguiu la carretera del poble i us portarà directe a l'hotel. 

*** Preu: 200€. Inclou el taller i el dinar de dissabte. L'allotjament i el menjar de diumenge són opcionals. Per reduir costos podem col.laborar aportant coses per els refrigeris. 

*** Per formalitzar la inscripció cal fer una reserva de 50€ en el compte de Catalunya Caixa 2013 0388 77 0200100983 indicant el vostre nom. 

Contacte per inscruire's: Montse Escala mescayu@gmail.com / 670 26 93 28 

Contacte Hotel Muntanya: 973 51 02 60 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada